Dekomin PIHAMYYNNIT

Dekomi palvelee tällä hetkellä PIHAMYYNNEISSÄ ja VERKKOKAUPASSA.

Myymälän ollessa tällä hetkellä kiinni olet tervetullut Dekomin ja toisen myymäläni WOW Lifestylen PIHAMYYNTEIHIN Oinasjoelle ja Dekomin PIHAMYYNTEIHIN Linjaportille.

Oinasjoella tuotteet esitellään maalaismaisemissa turvallisesti. Tuotepisteet on aseteltu kauaksi toisistaan.

Linjaportilla tuotteita myynnissä Dekomin edessä turvavälein.

Jokaiseen pihamyyntiin tuomme jotain uutuuksia ja päivän tarjouksia.

Mukana päivässä on ollut Elsa sitomassa kukkia Päivikin kukasta.

Vuokko (Instagramissa: ihmisyydensydanpiiri) on johdattanut halukkaita asiakkaita Metsämielimaistiaisiin ja Asahiin pihan viereiseen ikimetsään.

Tuon pihapäiviin aina jotain uutta joko tuotteiden tai kohtaamisten muodossa. Nämä toteutetaan turvallisesti turvavälit huomioiden.

Oinasjoella esillä on Dekomin tuotteiden lisäksi WOW Lifestylen tuotteita jotka siirsin pihamyyntiin siskoni Sirpa Laaksosen ja minun yhteisestä Pasilan Triplan myymälästä sen ollessa tällä hetkellä myös kiinni.

Oinasjoella tuotteita on laaja valikoima esillä koska isossa puutarhassani saan tuotteet turvallisesti esiteltyä.

Valikoimissa on niin muotia kuin sisustustakin;

Italian muotia, kotimainen Mari Mari, Nü Denmark, RE:Designedin kenkiä, bootseja ja laukkuja, Unique Design by Maria kotimaiset kierrätyskorut, On Start kotimaiset kierrätyskorut, Artesaani Kirsi Ylisen nahka/hopea korut, Italian malliston koruja, Le Pere Pelletier pyykkietikat ja huonetuoksut, Eva Solon sisustustuotteet, Lechuza ruukut, kesto viheristutuksia Lechuza ruukuissa, kesto viherpuita, näyttäviä lyhtyjä Light&Livingiltä ja House Doctorilta, laadukkaita juutti ovimattoja Dixieltä, tuoksukynttilöitä ja huonetuoksuja Maison Bergeriltä, omnioutil bucket tyylikkäät ämpärit tiiviillä kannella, Nicolas Vahen keittiötarvikkeita ja herkkuja, On Interiörin keittiötarvikkeita, Fatboyn tuotteita, kesäkukkia….

PIHAMYYNTIÄ Oinasjoella on suunnitelmissa pitää lauantaisin kahden viikon välein ja samoin dekomin edessä Linjaportilla PIHAMYYNNIT suunnilleen kahden viikon välein.

Linjaportilla esitellään pienempiä mutta aina vaihtuvia valikoimia. Seuraa markkinointia sähköpostissasi (listalle voit ilmoittautua täältä; https://dekomi.fi), facebookissa , Instagramissa tai soittaen minulle tulevista PIHAMYYNNEISTÄ 045 6730412/ Merja

Löydät PIHAMYYNNIT; Haanperäntie 4, Vihdin Oinasjoella (Nummelasta 5 min. ja Triplasta 35 min. autolla) ja Tuusantie 1, Nummelan Linjaportilla Dekomin edessä.

Tiedustelut 045 6730412/ Merja tai merja@dekomi.fi