Tilaus & toimitusehdot

Maksutavat:

Voit suorittaa maksun verkkopankissa, pankki- ja luottokortilla tai Walley-laskulla.

Walley Lasku/Osamaksu

Walley Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Walley Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Walley Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Walley Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Walley Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Walley Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Walley Bank AB.

Toimitustavat ja toimituskulut:

Postin pakettiautomaatti 6.90 €: Nouda tilauksesi Postin pakettiautomaatista. Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä. Toimitusaika pääsääntöisesti 3-4 arkipäivää.

Kotiinkuljetus 9.99 €: Postin Express Flex 21-paketti. Toimitusaika sovitaan vastaanottajan kanssa seuraavana työpäivänä kun olemme vieneet paketin postiin. Toimitus mahdollinen klo 9-21. Toimitusaika pääsääntöisesti 3-4 arkipäivää.

Huom! Tilaustuotteilla eli Fatboyn kaikilla tuotteilla on hieman pidempi toimitusaika, eli n. 5 arkipäivää pidempi kuin muilla tuotteilla.

Kampanjoiden aikana toimitusaika saattaa olla 1-2 päivää normaalia toimitusaikaa pidempi.

Palautukset ja vaihdot:

Toivomme että olet tyytyväinen tuotteeseen, mutta jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen niin olethan meihin yhteydessä. Palautus/vaihto tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä siitä kun olet vastaanottanut paketin, ja palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.
Tuotteen palautuksen maksaa asiakas. Toimituskuluja ei hyvitetä. Tuotteen vaihtaminen esimerkiksi toiseen kokoon tai tuotteeseen on maksutonta.

Posti:

 1. Ilmoita meille etukäteen palautuksestasi lähettämällä sähköpostia dekomi@dekomi.fi tai soittamalla 045 6730412.  Kerro haluatko palauttaa tuotteen vai esimerkiksi vaihtaa kokoa, jolloin lähetämme sinulle uuden koon tilalle. Palautus/vaihto tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä siitä kun olet vastaanottanut paketin.
 2. Paketoi tuote alkuperäiseen pakkaukseen tai vastaavalla tavalla kuin se oli pakattu saapuessaan.
 3. Lisää paketin päälle alla oleva palautusosoite:
  ——–
  Dekomi Ky
  Haanperäntie 4
  03100 Nummela
  +358 456 730 412
  ——–
 4. Vie paketti postiin.
 5. Hyvitämme palautuksen heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen. Hyvitys tehdään käytetyn maksutavan mukaisesti joko laskulle, pankkitilille tai luottokortille.

Matkahuolto:

 1. Ilmoita meille etukäteen palautuksestasi lähettämällä sähköpostia dekomi@dekomi.fi tai soittamalla 045 6730412.  Kerro tilausnumerosi, ja haluatko palauttaa tuotteen vai esimerkiksi vaihtaa kokoa, jolloin lähetämme sinulle uuden koon tilalle. Palautus/vaihto tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä siitä kun olet vastaanottanut paketin.
 2. Paketoi tuote alkuperäiseen pakkaukseen tai vastaavalla tavalla kuin se oli pakattu saapuessaan.
 3. Vie paketti matkahuollon pakettipisteeseen, ja ilmoita määräpaikaksi Nummelan Matkahuolto.

Reklamaatiot ja ongelmatilanteet

Mikäli tuotteessa on jotain vikaa tai sinulla on jokin muu ongelma, ole meihin yhteydessä lähettämällä sähköpostia dekomi@dekomi.fi tai soittamalla +358 456 730 412.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä ja autamme mielellämme!