dekomi 23 vuotta

dekomi elämäntapana

Dekomi ei ole minulle vain yritys vaan elämäntapa. Visualistina minulle tuottaa iloa löytää asiakkaille oikeat tuotteet niin myymälässä kuin verkkokaupassakin. Sosiaalisen median markkinoinnin avulla asiakas saa sekä ideoita että löytää etsimänsä Dekomista.

Verkkokaupan ja sosiaalisen median merkitys korostuu

Koen että asiakkaille on tärkeää päästä myymälään hypistelemään ja sovittamaan tuotteita. Verkkokaupan ja sosiaalisen median merkitys tulevat entisestään korostumaan muuttuneen asiakaskäyttäytymisen sekä toimintaympäristön myötä.

Tuotteiden valinta

Dekomi painottaa tuotteiden valinnassa laatua ja persoonallisuutta. Samoja tuotteita ei tule vastaan joka puolella. Tuotteet ostan luotettavilta yhteistyökumppaneilta, joita olen kartoittanut Euroopassa vuosien ajan. Kuuntelen asiakkaita herkällä korvalla huomioiden heidän toiveitaan tuotevalinnoissa.

dekomin asiakkaat

Minulle on tärkeää tarjota Dekomin asiakkaille nyt ja tulevaisuudessa kestävää muotia, laadukkaita materiaaleja ja kierrätysmahdollisuutta. Dekomi tarjoaa asiakkaille myymälästä aiemmin ostettuja tuotteita second hand tuotteina. Kierrätys on nykypäivää, josta hyötyvät kaikki osapuolet. Vaatteita ei kannata jättää komeroon pölyttymään. Persoonallinen muoti johon kuuluu osana valikoidut second hand tuotteet ovat osa Dekomia.

Monikanavainen dekomi

Dekomi tuo asiakkaan kotisohvalle verkkokaupan ja tekee ostamisen vaivattomaksi. Dekomi tuo kaikissa sosiaalisen median kanavissa asiakkaille ideoita ja valmiita asukokonaisuuksia esille. Luotan edelleen myymälän ja verkkokaupan yhdistelmään ja henkilökohtaisen palvelun merkityksellisyyteen. Verkkokaupan asiakaspolun jatkuva kehittäminen on tulevaisuudessa tärkeää Dekomille.

Luovuutta ja iloa

Luovuutta, ideoita ja voimavaroja ammennan kotipihan hiljaisuudesta, puutarhasta ja luonnon kiertokulusta. Koti ja sen lähimetsän ympäristö linnunlauluineen toimii samalla maaseutumyymälänä asiakkaiden iloksi.

Dekomi Countryside maaseutumyymälä

Maaseutumyymälän elämyksellisessä ympäristössä järjestän asiakkaille teemapäiviä ja asiakasiltoja. Toteutan teemapäiviä myös paikallisten yrittäjien kanssa. Maaseutumyymälä tulee toimimaan tulevaisuudessakin elämyksellisenä paikkana niin asiakastapahtumille kuin yhteistyölle muiden yrittäjien kanssa.

Palvelemme

Tällä hetkellä Dekomi palvelee verkkokaupan lisäksi Kauppakeskus Granissa Kauniaisissa pop-up- myymälänä. Dekomi POP UP GRANI toimii Kauppakeskus Granin 1. kerroksessa pääsisäänkäynnin yhteydessä. Teema- ja asiakastapahtumista maaseutumyymälässä Dekomi ilmoittaa erikseen eri kanavissaan. On ilo palvella asiakkaita eri kanavissa ja muuntautua ajan hengessä.

Tervetuloa

dekomi.fi verkkokauppaan ja dekomi POP UP GRANIIN

Tänä keväänä dekomin valikoimissa nähdään värien iloittelua!

ILOISIIN KOHTAAMISIIN!

Merja

#dekomi #dekomi23 #dekominverkkokauppa #dekomipopupgrani #kestäväkehitys #vastuullisuus #yrittäjäyhteistyö