Tee nyt parveke- ja terassisisustus suunnitelmia

Vaikka talvi odottaa vielä tuloaan niin valon lisääntyminen herättää aina minussa puutarha intoilun!

  

Nyt onkin hyvä aika suunnitella parvekkeiden ja terassien kalustus, ruukut ja istutukset valmiiksi sillä tuota pikaa nautimme taas `ulko-olohuoneistamme´.

Blogissa kuvia omasta puutarhastani ja tuotteita joita löytyy sekä omasta puutarhasta sekä terassilta ja jotka löydät Dekomin valikoimista!

 

Puutarha trendeistä puhuttaessa mielestäni kannattaa valita sisustus ja istutukset sen mukaan missä viihtyy. Mieti sisustaessasi mihin käytät viherhuonettasi? Oleiluun lukien hyvää kirjaa? Ruuan laittoon ja ulkona syömiseen? Kasvattaen oman mini puutarhan parvekkeelle?

 

Teet sitten värikkäät tai harmoniset istutukset tai hyötypuutarhan tai mixin näistä – on se sinun näköisesi ihana paikka ottaa kevät ja kesä vastaan!

   

Suunnittele nyt ja nauti ajoissa kevään tulosta, kukkien ja kasvien loistosta ja uudesta oleskelutilasta!

Oma puutarha- ja terassi suunnitelmani alkaa hahmottua helppohoitoisilla istutuksilla jotka tuovat vihreyttä ja runsautta puutarhasta myös terassin oleskelu alueelle. Istutan ruukkuihin myös havukasveja jolloinka voin nauttia kauniista istutuksista läpi vuoden. Asettelen ruukut niin että näkymä myös ikkunasta on vihreä ja runsas.

Grillin ja ruokailuryhmän vieressä korkeassa Lechuza ruukussani pidän kesän ajan yrttejä joita on helppo ruokaa valmistaessa lisätä tuomaan makua ja näköä lautaselle. Jotkut yrtit istutan puutarha myymälöiden taimista ja kaupasta ostamani yrtit painan aina ruukkuun jossa ne pysyvät hyvänä ja versovat uutta.

Nautitaan valoisuudesta ja kesäkeitaiden suunnittelusta!

Merja