Talven taikaa shoppailujen lomassa

Tule ja koe talven taikaa shoppailujen lomassa. Dekomin päämyymälä ja verkkokaupan myymälä Dekomi Countryside sijaitsee Oinasjoen maalaismaisemissa Nummelassa. Upea luonto ja ikimetsä ympäröi elämyksellistä myymälää. Myymälästä löydät itsetehdyt kauniit havukranssit, koristeet joulukotiin, ihanat lahjat läheisille ja kivan valikoiman muotia ja sisustusta. Dekomi on toiminut Nummelassa yli 21 vuotta ja päämyymälä nyt Oinasjoella Haanperäntiellä reilu vuoden.

Dekomi Countryside puutarhan sininen hetki joulukuisena aamuna.

Hiljaisuus

Luonto ympäröi Dekomi Countryside myymälää

Myymälässä on persoonallinen valikoima naisten muotia

Pihapiirissä linnut käyvät ahkerasti aterioimassa. Eva Solon lintulauta ja talipallo telineet ovat olleet jo vuosikymmenen ajan puutarhassa ilahduttamassa. Linnuille on laitettu siemeniä ja talipalloja. Eva Solon linnunruokinta tuotteita löytyykin valikoimista useita erilaisia – kiva lahjavinkki luonto- ja lintuystäville. Jouluna pihapiiriä koristaa kauralyhteet.

Lumisydän herkistää
Ihana luonto antaa hyvän taustan esitellä myymälän muotia. Joinakin vuodenaikoina myös varsinaista muodin tuotteiden myyntiä on toteutettu pihapiirissä.
Myymälän valikoimissa on myös itse tekemiäni kransseja

Sininen hetki

Koristeomenapuu valoineen joulukuun aamuna

Takkatuli tuo lämpöä talveen
Myymälän asiakastila pukeutuu jouluun

Rentoa ja tyylikästä

Yksi suosikki tuotteistamme on tyllihame. Annan asiakkaille vinkkejä miten hameen saat monipuoliseen käyttöön. Tyllihame toimii mainiosti niin juhlaan kuin arkeen. Tässä hameeseen on yhdistetty rento neule ja iso villahuivi maihareiden ja villasukkien kanssa. Asu on rento, huoleton ja tyylikäs sekä ennenkaikkea miellyttävä myös arkikäytössä.

Tyllihame asustettu pelkistetyn tyylikkäästi

Ihanaa joulun odotusta ja joulukuun sinisiä hetkiä

Merja

#dekomi #dekomimaalaismaisemissa #dekomicountryside #dekominpäämyymälä #luonto #ympäristö #kestävä #kestävyys #kestäväkehitys #muutos #muuntautumiskyky #uudenajanyritys #uudistuva #elämyksellinen #hiljaisuus #asiakaskäyttäytymisenmuutos #kantaasiakkaat #kohtaamiset #hiljainenympäristö #puutarha #ikimetsä #jouluvalot #joulunodotus