Vastuullisuus

Kiinnitän tuote valinnoissa huomiota tuotteen ympäristö ystävällisyyteen.

Valikoimissa on  muodin ja sisustuksen tuotteita joissa materiaali on joko osittain tai kokonaan kierrätettyä. Laadukkaissa tuotteissa elinkaari on pidempi ja suosinkin valikoimissa laadukkaita ja aikaa kestäviä tuotteita jotka sitä kautta ovat ekologisempia.

Valikoimiin olen lisännyt ja koko ajan etsin kotimaisia lähellä tuotettuja tuotteita. Myös verkko kaupassani pyrin saamaan tuotteen asiakkaalle mahdollisuuksien mukaan suoraan valmistajalta tai maahantuojalta, näin kuormitamme vähemmän ympäristöä. Pakkausmateriaaleissa kierrätän mahdollisuuksien mukaan ja valitsen ympäristö ystävällisemmän vaihtoehdon.

Verkkokaupassa ohjaan asiakasta henkilökohtaisella palvelulla jotta asiakas löytäisi heti oikean tuotteen jolloinka hiilijalanjälki jää pienemmäksi kun tuotteet ei kulje edestakaisin asiakkaan ja verkkokaupan välillä. Järjestän myymälässäni kierrätys päiviä joissa myymme henkilökunnan esittely käytössä ollutta muotia joista on iloa myös seuraavalle käyttäjälle koska valikoimissa suosimme laadukkaita tuotteita ja materiaaleja.

Tulen pitämään elokuussa avautuvassa Showroom myymälän puutarhassa Kierrätys tapahtuman jossa asiakkaani pääsevät myymään dekomin valikoimista ostamiaan tuotteita.