Eva Solo Slow Coffee Kahvinkeitin
Uutuus

Eva Solo Slow Coffee

69.95 

Kuvaus

Slow Coffee -kahvinkeitin sopii täydellisesti kiireettömään sunnuntaiaamun kahvihetkeen. Kahvinkeitin on tyylikäs ja yksinkertainen: Lasikannun päällä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahvisuodatin, joka nostetaan pois kannun päältä kahvin valmistuttua ja tilalle vaihdetaan kaunis korkki.

Terässuodatin suodattaa kahvin hitaasti ja päästää läpi 90% enemmän eteerisiä öljyjä kuin paperisuodatin. Slow coffee -menetelmällä valmistettu kahvi on paljon aromikkaampaa kuin tavallinen kahvi.

Slow Coffee -menetelmää kutsutaan myös Pour Over -menetelmäksi, koska siinä kuuma vesi kaadetaan hitaasti suodattimeen. Kahvin valmistukseen voi käyttää erilaisia jauhettuja kahvilaatuja makunsa mukaan. Yhteen litraan valmista kahvia käytetään n. 45-60 g jauhettua kahvia.

Kannu on valmistettu lämpöä kestävästä borosilikaattilasista ja siihen voi kaataa kiehuvaa vettä, mutta kahva pysyy kuitenkin viileänä. Lasi kestää lämpötiloja -70°C – +530°C. Terässuodattimen reuna pysyy myös viileänä ja suodatin on helppo nostaa pois kahvin valmistuttua. Lasikannu ja terässuodatin ovat konepesunkestäviä. Korkin voi pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla.

Materiaalit: lasi, ruostumaton teräs, korkki.

Varasto loppu