Eva Solo FireGlobe kaasugrilli
Uutuus

Eva Solo FireGlobe kaasugrilli

599.00 

Kuvaus

Veistoksellinen grilli mukailee suositun FireGlobe-tulipesän muotokieltä ja siinä on iso grillausala ja kolme poltinta. Eva Solon FireGlobe kaasugrillin maksimilämpötila on 330-360 asteen välillä, mikä tekee grillistä täydellisen mm. pizzan paistoon.

Grillissä on kolme poltinta, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen – näin grillin lämpötilaa on helppo säädellä. Grilli kuumenee nopeasti 6-7 minuutissa maksimilämpötilaansa. Isommat kuuden polttimen grillit tarvitsevat 15-20 minuuttia saavuttaakseen maksimilämpötilan. Tasainen lämmönjakautuminen – kannen kanssa ja ilman – takaa lihan optimaalisen kypsymisen säällä kuin säällä. Grillin kannessa on lämpömittari. Kannen kahva pysyy viileänä ja kansi on helppo ripustaa grillin taakse.

Kaasugrilli on laadukasta tanskalaista suunnittelua ja muotoilultaan erittäin helppo koota sekä puhdistaa. Halkaisijaltaan grilli on 59cm, mikä takaa kattavan grillausalan. Jalat voidaan irrottaa, jolloin grillin talvivarastointi on helppoa. Grillissä on valumisastia rasvojen ja nesteiden keräämiseen. Käytä Fire Globen emaloidun ritilän puhdistamiseen messinkiharjaksista grilliharjaa. Eva Solon Fire Globe grillin kanssa voidaan käyttää kaikenkokoisia kaasupulloja. Myös varaosia on saatavilla.

Huom: Käytä Fire Globen emaloidun ritilän puhdistamiseen messinkiharjaksista grilliharjaa. Eva Solon omat harjat eivät käy tähän emalipinnalle.

Grillin mallikappale löytyy myymälästä, tervetuloa tutustumaan!

Koko ja toimitus:

Korkeus: 1040 mm
Leveys: 680 mm
Paino (netto): 17,9 kg
Paino (brutto): 21,7 kg

Grilli toimitetaan suoraan kotiintoimituksella maahantuojalta Matkahuollon jakopakettina. Jos grillejä löytyy varastosta, toimitusaika on vain 2-4 päivää, ja jos grilli tilataan Tanskan varastosta niin toimitusaika on noin 2 viikkoa. Voit halutessasi soittaa meille ja tiedustella varastotilannetta. Maksamme kotiintoimituksen, joten voit valita kassalla toimitustavaksi ilmaisen toimituksen!

 

10 varastossa