Dekomi Countryside puutarhan konsultaatio

180.00 

Ihastuitko Dekomi Countrysiden puutarhaan? Jos haluat perustaa samantyyppisen puutarhan annan perustamis konsultaation Dekomi Countryside henkiseen puutarhaan. Saat yli 20 vuoden ajan keräämäni tiedon ja vinkit helppohoitoiseen puutarhaan joka on läpi vuoden kaunis ja harmoninen.

Olen vuosikymmeniä kierrättänyt puutarhassa niin risut kuin haravointi jätteet. Viimeisen vuosikymmenen ajan olen tarkastellut puutarhaani enemmän  luonnon näkökulmasta  ja siirtynytkin hoitamaan puutarhaani luonnon ehdoilla. Kestävyys ja vastuullisuus näkyy puutarhassani monimuotoisen luonnon vaalimisena. Olen säilyttänyt useita puulajeja ja isoja alueita joissa kasvaa luonnonvaraisia lajeja. Puutarhaani ylläpidän luontoa kunnioittaen valiten puutarhaani kasvit jotka menestyvät Countrysiden maaperässä. Kierrätän puutarhassa risut hakkeeksi ja maanparannukseen, haravointi jätteet mullaksi sekä tuhkat ruusupensaille. Nurmikon annan sammaloitua kauniiksi pehmeäksi sammalmatoksi.

Dekomi Countryside puutarhassa on harmoninen tunnelma jossa puutarha antaa voimia ja iloa kaikkina vuodenaikoina. Runsas havukasvusto tekee myös talviaikoina puutarhasta esteettisen elämyksen.

Dekomi Countrysiden puutarha on helppohoitoinen ja antaakin paikan rauhoittumista varten. Puutarhan harmoninen tunnelma ja luontoa kunniottava ilme tekee puutarhasta voimaa antavan lähteen.

Konsultointi 60 min puutarhassasi (Vihdin alueella ja Vihdin ulkopuolella Uudellamaalla laskutetaan erikseen kilometrikorvaus) Konsultointikäynnin aikana tutustumme pihaan ja annan ehdotuksia muutoksista toiveitasi kuunnellen.

 

 

Varasto loppu