Uusia tuulia dekomissa!

Suuren suosion saaneen Pihamyynnin aikana olen saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtani.

Sen myötä syntyi idea kehittää dekomia elämyksellisempään suuntaan.

Tulen elokuussa avaamaan isomman Dekomin Showroom myymälän Oinasjoen maalaismaisemiin. Suuremmat tilat ja laaja pihapiiri mahdollistavat myös uudenlaisen toiminnan järjestämisen.

Pihamyynti apulaiset
Tuotekuvauksia keväällä

Dekomin Showroom myymälä tulee Nummelan Linjaportilla sijaisevan Dekomin, Tampereen WOW Lifestyle myymälän ja Dekomin verkkokaupan rinnalle.

Kuva remontin keskeltä WOW Lifestylen tulevasta myymälä tilasta

Toinen myymäläni WOW Lifestyle jota pidän yhdessä siskoni kanssa muuttaa heinäkuussa Triplasta Tampereelle shoppailu kadulle Aleksis Kivenkatu 30:een joka muuttuu kävelykaduksi.

Pihamyynti kesäkuussa

Naapurit
dekomi.fi: verkkokauppa, blogi ja myymälöiden tiedot

Kevään aikana olen tehnyt enemmän töitä verkkokaupan parissa ja haluan jatkossakin kehittää ja panostaa verkkokauppaan. Haluan antaa asiakkaille mahdollisuuden valita kanavan missä hän haluaa asioida, ja palvella asiakkaitani ympäri Suomen.

Haluan jatkossakin kehittää yksilöllisemmän verkkokaupan asiakkailleni
Tuote kuvauksissa kesäkuussa


Palvelen jatkossa osan viikosta Nummelan dekomissa ja osan viikosta Oinasjoen myymälässä, tarvittaessa WOW:ssa Tampereella ja niiden lisäksi myös verkkokaupassa.
Heinäkuussa Dekomi Linjaportilla palvelee osan viikkoa ja lisäksi järjestän Pihamyyntejä. WOW Lifestyle avataan Tampereella heinäkuun aikana ja elokuussa avaan dekomin Showroom myymälän Oinasjoelle.

Tuote kuvauksia juhannuksen alla

Pysy kuulolla ja seuraa meitä nähdäksesi ajankohtaiset tapahtumat!

Kesäterveisin

Merja, dekomi