Sisustuksen trendejä

Kävimme keväällä Maison & Objet messuilla Pariisissa jossa näkee sisustamisen uudet trendit. Kierros isoimmilla sisustusmessuilla antoi taas niin uusia ideoita kuin ihania tuotteita myymälään.

Nyt sisustuksessa käytetään vahvoja ja tummempia värejä – valkoinen saa väistyä. Vihreän ja sinisen  eri sävyjä oli käytetty vahvasti sisustuksissa. Messuilla  näkyi myös lämpöiset oranssin, korallin ja punaisen sävyt. Viherkasvien ja leikkokukkien käyttö oli runsasta.

Luonnonmateriaalien käyttö näkyi monissa tuotteissa ja sisustuksissa. Erilaisia punottuja koreja isoille viherkasveille , punottuja isoja varjostimia, korkkiseiniä, nahalla päällystettyjä esineitä/huonekaluja, uniikkeja käsinvalmistettuja massivisia huonekaluja joihin oli yhdistetty ripaus metallia, kiveä tai maalattua väripintaa. Vastakohtana massiivisille löytyi myös hyvin siroja ja kevyitä huonekaluja jotka ovat helppo siirtää tilasta toiseen.

Kattauksiin tuotiin erilaisilla kivoilla maljakoilla ja leikkokukilla elävyyttä ja väriä. Astiat kattauksessa saavat olla mielenkiintoinen yhdistelmä eri värejä ja muotoja.

Messuilla  näkyi myös lämpöiset oranssin, korallin ja punaisen sävyt.

 Isoilla viherkasveilla tuodaan kodikkuutta ja energiaa kotiin. Esillä oli myös esimerkiksi julkisiin tiloihin hyvin soveltuvia kokonaisia viherseiniä.

Sisustuksissa oli yllätyksellisyyttä erilaisten materiaalien ja tuotteiden yhdistelyssä. Luonto- ja eläinaiheet näkyivät niin sisustusesineissä kuin seinätapeteissa.

 Eläinaiheet näkyvät myös joulukoristeissa ja uusi joulukoristeväri oli vihreä. Joulukoristeissa oli myös satumaisia eläinhahmoja.

Nyt sisustamaan koti rempseällä ja rohkealla tyylillä oman näköiseksi – nyt saa erottua!