Pikkujoululook-meikkiopastus ja asut

Meikkaaja-maskeeraaja opiskelija Betty Stolt kävi tekemässä blogiimme pikkujoulumeikki-opastuksen dekomin asiakkaille. Meikki on näyttävä mutta helppo toteuttaa, ja se sopii kaiken muotoisille ja värisille silmille, sekä kaiken ikäisille. Lopuksi viimeistelimme pikkujoululookin stailaamalla hänelle erilaisia asuja uudesta Nü Temptation-mallistosta.
Meikin tekemiseen tarvitset vaalean, ruskean ja harmaan luomivärin, ripsivärin, halutessasi eyelinerin, rajauskynän sekä tekoripset, punaisen huulipunan, poskipunan ja varjostuspuuterin. Näiden lisäksi tarvitset käyttämäsi meikkipohja- ja kulmatuotteet, sekä meikkisiveltimiä.
 Vaalea, ruskea ja harmaa luomiväri (Betty käytti Make up for everin sävyjä M530, M558, M106)
1: Varjostus- ja poskipunasivellin 2: luomivärisivellin 3: luomivärin häivytyssivellin 4: pienempi ja tarkempi häivytyssivellin 5: rajaussivellin jos teet geelirajauksen, ja lisäksi huulipunasivellin jos haluat levittää punan siveltimellä.
Bettyllä käytössä 1: Morphe 510, 2: Make up for ever 174 , 3: Morphe M507, 4: Make up for ever 212, 5: Make up for ever 206, sekä huulipunasivellin Make up for ever 302
  Rajauskynä (Make up for ever Khol pencil 1K), rajausgeeli (Make up  for ever Aqua Black), ripsiväri (Make up for ever Excessive lash)
 Poskipuna (Mac Melba) ja häivytys-korostus paletti (Make up for ever Sculpting kit 2)
Punainen huultenrajauskynä ja huulipuna (Bettyllä käytössä Make up for ever Aqua lip 8C huultenrajauskynä, ja Make up for ever Rouge artist palette keskimmäinen sävy 43)
 1) Tee meikkipohja haluamallasi meikkivoiteella, peitevoiteella ja puuterilla. Muotoile ja väritä kulmakarvat, ja pohjusta luomet luomivärinpohjustusaineella.
2) Levitä luomivärisiveltimellä vaaleaa luomiväriä koko luomelle sekä silmän sisänurkkaan antamaan valoa.
3) Levitä ruskeaa luomiväriä häivytyssiveltimellä luomivakoon ja luomen ulkonurkkaan hevosenkengän mallisesti. Laita ruskeaa myös alaluomelle lähelle ripsirajaa. Muista häivyttää luomiväri huolellisesti.
 4) Ota pienempi häivytyssivellin ja lisää harmaata luomiväriä syventämään ja tummentamaan ulkonurkkaa. Laita luomiväriä hieman pienemmälle alueelle kuin laitoit ruskeaa. Lisää harmaata myös alaluomelle ulkonurkkaan.
5) Tee halutessasi ohut rajaus yläluomelle lähelle ripsirajaa eyelinerillä tai rajausgeelillä.
6) Tee halutessasi rajaus myös alas sisäluomelle rajauskynällä.
7) Lisää ripsiväriä ylä- ja alaripsiin.
Valmis silmämeikki ilman irtoripsiä:
8) Voit halutessasi lisätä myös irtoripset. Levitä ohuesti ripsiliimaa koko ripsinauhalle, ja anna liiman kuivahtaa n. minuutin verran. Kiinnitä ripsi ensin keskelle ripsirajaa, ja aseta sen jälkeen ulko- ja sisäkulmat kiinni ripsirajaan pinseteillä.
9) Tee varjostukset ohimoille ja poskiluiden alle, sekä leuan alle. Lisää myös poskipunaa.
10) Rajaa huulet punaisella huultenrajauskynällä, ja väritä myös huulten keskiosa. Näin huulipuna pysyy huulilla pidempään, ja vaikka se kuluisikin illan aikana pois, kynä antaa edelleen kauniin sävyn.
11) Levitä punaista huulipunaa huulille joko siveltimellä tai suoraan huulipunasta.
 Ja meikki on valmis!
Pikkujoululookit:
 Kiitos ihanalle Bettylle meikkivinkeistä! Häntä voit seurata facebookissa Betty’s Makeup, instagramissa @bettystoltmakeup, ja yhteyden häneen saat sähköpostilla bettystolt@hotmail.com.
 
 Asukuvien vaatteet löydät täältä: https://dekomi.fi/tuote-osasto/muoti/ ja saappaat ja tikatut kohokuvioidut nilkkurit löydät dekomin myymälästä osoitteesta Tuusantie 1, 03100 Nummela.
Tyylikkäitä pikkujouluja kaikille!