Jouluisissa tunnelmissa Vihdin Nuuksion maisemissa

Kuvaus tiimin kanssa lähdimme kuvaamaan uutuuksia upeaan Villa Adeleen Vihdin Nuuksion maisemiin. Tunnelma oli rauhallinen ja pysähtynyt vaikka kuvaus tempo oli melko hektinen. Kolmessa tunnissa kuvasimme ison määrän muotia ja ihania sisustus tuotteita. Kuvaajamme Timi sai mielestäni hyvin vangittua kuviin tunnelman mikä vallitsi upean Nuuksion maisemissa.

Tässä Annalla Nü Denmarkin upea tekoturkis takki joka värimaailmaltaan istui harmonisesti Villa Adelen maisemiin. Annan Nü paidassa on hauska viesti WHY NOT ja housut on hyvin istuvat joustavat Nü Nola housut joissa on kivoja tasku yksityiskohtia ja vekitys polvien kohdalla joka tekee housusta rennon ja miellyttävän – siisti look mutta tuntuu verkkareilta jalassa, suosittelen koti toimistoon
https://dekomi.fi/tuote/nu-denmarkin-felice-takki/

Saavuimme Villa Adeleen sateisena päivänä iltapäivän hämärissä. Luonto ympärillä oli pysäyttävä. Kuvaus tiimin tehtyä kierroksen huokaisimme lähes yhteen ääneen – jäädään tänne! Niin huikeat oli maisemat!

Kotimainen iso upea lampaantalja tuo lämpöä sisustukseen. Nyt kun vietämme vapaa aikaa enemmän kotona on ihana tehdä kodista viihtyisä jossa mieli lepää
https://dekomi.fi/tuote/kotimainen-lampaantalja/
Lämmin ruutupaitis toimii myös jakkuna tai takin asemasta lämpöisemmällä kelillä. Pehmeä murrettu sävy näytti upealta luonto maisemissa
https://dekomi.fi/tuote/takki-siivet-vihrea-valkoinen/
Kotoiluun lämmin ihana neuletakki. Loistetta arkeen saa Nü:n miellyttävällä paidalla joka on rennon mallinen ja miellyttävä käytössä. Paidassa on vähän blingiä ja sporttinen sekä samalla loistokas raidoitus hihassa. Tällä paidalla saat vähän luxusta kotiasuun!
https://dekomi.fi/tuote/neuletakki-muhkeilla-hihoilla/
https://dekomi.fi/tuote/nu-denmarkin-erikke-paita/
UYUNI kynttilöitä on myymälässä ja verkkokaupassa hyvä valikoima. 14 led nauhaa sydämessä ja oikea parafiini pinta kynttilässä tekevät tästä led kynttilästä aidon näköisen.
https://dekomi.fi/tuote/uyuni-led-kynttila-8×10/
https://dekomi.fi/tuote-osasto/sisustus/piensisustus/
UYUNI led kynttilöitä suosittelen lahjaksi joulupaketteihin sillä ne ilahduttavat ja tuovat lämpöistä tunnelmaa nyt kun kotona vietetään paljon aikaa. Kaunis ja turvallinen lahja myös ikäihmisille.
https://dekomi.fi/tuote/uyuni-led-joulukuusi-kynttila-11×21-cm/https://dekomi.fi/tuote-osasto/sisustus/piensisustus/

Ilta alkoi nopeasti hämärtämään ja siirryimme sisään kuvaamaan. Sama luonnonläheisyys jatkui sisällä Villan sisustuksessa. Sisustuksessa oli käytetty laadukkaita luonnonläheisiä kestäviä materiaaleja ja värimaailma oli rauhoittava ja harmoninen. Tilaan oli saatu tunnelma joka vie vierailijan heti eri mielentilaan ja arjen kiireet unohtuivat.

Annalla lämpimän neuleen kanssa jakuksi puettu ruutupaita. Ruutupaidassa on pehmeät kauniit sävyt.
https://dekomi.fi/tuote/takki-siivet-puna-harmaa-valkoinen/
Kodin jouluun upeita asuja Nü:lta. Loistokkuus ei aina tarkoita että asu ei ole rento ja mukava käytössä.. Tässä asussa yhdistyy loistokkuus ja rentous. Asu on mukava päällä ja joustava housu tuntuu päällä verkkarilta. Tällä asulla on mukava olla ja saat loistokkuutta koti jouluun!
https://dekomi.fi/tuote/nu-denmarkin-fanni-toppi/
https://dekomi.fi/tuote/nu-denmarkin-bahar-fanni-housu/

Voisin hyvin kuvitella irtioton arjesta Villa Adelessa. Uskomatonta että tällainen paikka on Vihdissä. Jos suunnittelisin lomaa tai joulun viettoa muualla kuin kotona niin tämä kohde peittoaisi tuntien matkustelun ja ihmisvilinän. Reilu vartti kotoa ja olisin aivan toisessa maailmassa. Kuvauksiin mennessä katsoin että vaikka mökkejä oli useita oli ne sijoiteltu maastoon niin että mökeillä oli oma rauha.

Mekko joka toimii niin arjessa kuin juhlassa. Nü:n mekossa on kivat tekstiili nahkaiset yksityiskohdat ja upea harmoninen printti.
https://dekomi.fi/tuote/nu-denmarkin-faith-mekko/
Kotimainen glögi lämmittää ja tuo nautintoa päivään
https://dekomi.fi/tuote-osasto/sisustus/joulu/
Ihana tunika näyttää silkiltä mutta on helppohoitoisempaa viskoosia joka laskeutuu kauniisti. Muuten yksinkertaisessa tunikassa uutta ilmettä tuo kiva yksityiskohta edessä jossa helmaa on rypytetty vyötärölle asti. Rouheampi nahkajäljitelmä leggins sekä Unique Design by Marian rouheat fillarin sisäkumista tehdyt kierrätyskorut tuovat yllättävää kontrastia silkkimäiseen tunikaan
https://dekomi.fi/tuote/nu-denmarkin-feng-tunika/
https://dekomi.fi/tuote/nu-denmarkin-jet-filiz-leggins/
https://dekomi.fi/tuote-osasto/labels/unique-design-by-maria/
Laukku toimii käsilaukkuna tai vyölaukkuna ja korvaa näyttävyydellään korut
https://dekomi.fi/tuote/nu-denmarkin-fun-vyolaukku/
https://dekomi.fi/tuote/nu-denmarkin-fei-paita/

Kiva kuvaus hetki ja ihana tunnelma Villa Adelessa takana. Kiitos kuvaus tiimille sekä Annu ja Hawkhill kun pääsimme tutustumaan ihanaan paikkaan!

Silja Sjödin oli mukana ja ikuisti kuvauspäivän tunnelmia

Asut, kynttilät ja lampaantaljat: #dekomi

Malli: Anna Saarikko

Kuvat: Timi Kukkaro / #mediakukkaro

Kuvauspaikka: Villa Adele / #hawkhillnature