Ensilumi

Aamulla kun avasin silmäni oli olo kuin lapsella. Tänään 23.11. satoi Dekomi Countrysideen ensilumi. Tänään on myös tasan 24 vuotta siitä kun muutin perheen kanssa tänne Oinasjoelle.

Puutarhan vanhat omenapuut valaisevat pihaa

Joulupallot ilahduttaa myös puutarhassa

Dekomi Countryside

23.11. klo 5

Koti ja puutarha on muuntautunut hyvin elämäntilanteiden mukaan. Aluksi puutarhassa oli ryytimaat itsellä ja lapsilla sekä takapihan kasvihuoneessa kasvoi tomaatit. Innokkaana puutarha harrastajana vietin lasten kanssa kaiken vapaa ajan ulkona puutarhassa. Vuosien saatossa olen muuttanut puutarhaa elämän tilanteeseen sopivaksi. Nyt puutarha onkin helppohoitoinen ja inspiroiva joka vuodenaikoina.

Koti muuntautui myös myymäläksi elokuussa -21 kun
muutin yläkertaan ja siirsin Dekomin päämyymälän alakertaan.
Asiakkaat ovat innostuneesti ottaneet
elämyksellisen myymälä ympäristön vastaan.

Lintuja olen aina ruokkinut puutarhassa. Eva Solon toimivia linnun ruokinta tuotteita otin myös joulun lahja tuotteiksi valikoimiin. Jouluksi linnut saa puutarhassani lyhteet ruseteilla ja joulupallot puuhun roikkumaan, niissä on hyvää istua ja nauttia jyvistä.

Näihin luontomaisemiin on lyhyt ajomatka
Helsingistä 45 minuuttia ja
Nummelasta ja Vihdin kk:n keskustasta 5 minuuttia.
Ajoreitti on helppo ja navigaattori ohjaa pihaan.

Luonto ympäröi kotia, myymälää ja puutarhaa.

Ihanaa talven aikaa! Tervetuloa Dekomi Countrysideen!

Merja

#kestävä #kestävyys #kestäväkehitys #muutos #muuntautumiskyky #uudenajanyritys #uudistuva #dekomimaalaissemissa #elämyksellinen #luonto #ympäristö #hiljaisuus #asiakaskäyttäytymisenmuutos #kantaasiakkaat #kohtaamiset #dekomicountryside #hiljainenympäristö