Dekomin henkilökunnan joululahjavinkit

Kokosimme dekomin väen parhaat joululahjaideat ja shoppailuvinkit yhteen, mikäli joululahjat ovat vielä hakusessa niin kurkkaa vinkit alta!

Aive:

Mielestäni Eva Solon Slow Coffee-kahvinkeitin on ihana lahja ystäville ja kavereille nautinnollisiin kahvihetkiin. Pidän muutenkin lasista materiaalina, ja myös lahjana se on myös neutraali ja sopii joka kotiin. Keittimen design on tyylikkään yksinkertainen. Minulla on itsellänikin tämä keitin ja olen nauttinut rauhallisista kahvihetkistä ja ihanan aromikkaasta kahvista.

Eva Solo Slow Coffee

Aikuisille lapsilleni mainio lahja olisi lahjakortti dekomiin, sillä he aina vierailuilla ihastelevat myymälän monia tuotteita ja voisivat itse valita parhaat tuotteet.

Lahjakortit

Merja:

Mielestäni parhaat lahjat kestävät aikaa ja antavat iloa lahjan saajalle pitkään.
Vaikka lahjaa ei tekisikään itse, niin haluan että siinä on käsintehdyn tuntu, ja siksi valitsisinkin lahjavinkiksi Uashmaman upean muistikirjan. Muistikirja on tehty käsityönä Italiassa, ja paperissa on upea rouhea pinta sekä kaunis nahkayksityiskohta lukossa.

Myös toinen lahjavinkkini tulee Italiasta: Campomaggeissa näkyy käsityön leima ja niissä on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia. Jokainen nahkapala on käsitelty erikseen mikä tekee laukkuun uniikin ilmeen. Laukkujen upea nahka vain paranee vanhetessaan ja lahjansaaja voi kantaa lahjaa mukanaan vaikka loppuelämän. Lisäarvoa minulle antaa se että laukut tehdään myrkyttömästi ilman kromia.

Ella:

Odotan aina joulua innolla ja tiedänkin aina jo lokakuussa mitä annan kenellekkin lahjaksi. Paras vinkkini on että kannattaa miettiä mistä lahjansaaja tykkää mutta myös hieman yllättää, ja kierrellä inspiroivissa joulupuodeissa joista tekee mahtavia löytöjä. Hyvä on myös antaa lahjaksi jotain sellaista jota lahjan saaja on pitkään halunnut, mutta ei ole saanut aikaiseksi ostaa tai raaskinut itse hankkia.

Ajaton kello on aina hyvä lahjaidea sekä miehille että naisille, ja erikoisista materiaaleista valmistettu kello on hauskaa vaihtelua perinteisiin metallikelloihin. Take a shotin kelloissa on persoonallinen ja upea puureunus, ja kellon ranneke on laadukasta pehmeää nahkaa. Näitä pienemmän merkin uniikkeja kelloja ei tule joka kaverilla vastaan, joten kello myös varmasti yllättää lahjan saajan. Pidän luonnollisen puun ja hohdokkaan metallin yhdistelmästä, joka sopii sekä juhlaan että arkeen ja monen sävyisiin asuihin, ja monen tyylisille ihmisille.

Itse annan todella usein lahjaksi Uashmaman vesipestävän paperipussin. Pusseja on monia eri kokoisia ja eri värisiä, ja niissä on myös ihania viimeistelyjä metallisista nahkamaisiin. Valitsen lahjan saajan tyyliin sopivan pussin, ja kerään sinne sisälle saajalle sopivia tuotteita. Pussi on kätevä lahja siksi, että siihen voi kerätä lahjan eri budjeteille ja tilaisuuksille sopivaksi, ja pussi jää aina pysyvään käyttöön. Minulla on itsellänikin pusseja joka paikassa, ja tykkään säilyttää niissä esimerkiksi elektroniikkaa ja kosmetiikkaa.

Uashmama

Seija:

Rakastan lahjojen ostamista ja antamista etenkin jouluna, ja saan siitä myös itselleni hyvän mielen. Mielestäni mikä tahansa on ihana joululahja ja ajatus on tärkein! Tykkään kaikesta kauniista ja dekomista löytyy paljon eri vaihtoehtoja pukinkonttiin.

Vita Eos Micro-valaisin on aivan ihana lahjaidea! Söpö pieni valaisin sopii moneen paikkaan ja sisustukseen.

Vita Eos Micro

Lampe Berger-huoneilmanpuhdistaja on hyvä ja myös käytännöllinen lahja joka sopii kaikille. Lamppu puhdistaa huoneilmaa ja poistaa epämiellyttävät tuoksut kuten ruuankäryn tai lemmikkien hajut. Lamppua voi käyttää tuoksuttoman neutraalinesteen kanssa, ja tuoksuista tykkäävälle lamppuun on saatavilla paljon eri tuoksuvaihtoehtoja.

Lampe Berger

Myös joulukoristeet ovat hyvä lahja, ja suurinta osaa kauniista koristeista ja valoista voi käyttää läpi talven ja ympäri vuoden!

Joulun aukiolot

Dekomin väki toivottaa inspiroivia shoppailuhetkiä ja iloista joulumieltä!