Dekomi Countrysiden vuosi

Tein vuosi sitten ison muutoksen avaamalla Dekomin päämyymälän Oinasjoelle maalaismaisemiin.

Asiakkaat ovat hyvin ottaneet vastaan elämyksellisessä ympäristössä toimivan myymälän. Pandemian aikana muutos on ollut tervetullut sillä myymälässä on useamman huoneen lisäksi laajat terassi- ja ulkotilat. Myymälässä on turvallista ja rauhallista asioida. Terassilla ja ulkotiloissa on myynnissä ruukkuja ja valmiita ruukku istutuksia.

Myymälä toimii aivan maalaismaisemissa lähellä keskustaa. Keskustan myymälästä autolla pääsee 5 minuutissa Countryside myymälään.

Dekomi Countryside puutarhassa ja terasseilla on myynnissä myös valmiita ruukku
istutuksia

Myymälän valikoimiin ostan pieniä eriä jolloinka tuotevalikoima on hyvin uusiutuva ja asiakkaille aina mielenkiintoinen. Valikoimissa on myös kotimaisia tuotteita. Myymälässä tilaus tuotteina on Fatboy tuotteet, Lechuza ruukut ympärivuotiseen käyttöön sekä uutena muodin puolelta merinovilla tuotteita. Jos myymälän valikoiman värivalikoima ei miellytä tilaan asiakkaalle tuotteen hänen haluamassaan värissä. Merinovilla tuotteissa on 60 värivaihtoehtoa valittavana. By basics merinovilla tuotteilla on 100% Oeko-Tex sertifikaatti; tuotteet valmistetaan tilausten perusteella eikä ylijäämä varastoa synny.

Verkkokauppaan kuvaan tuotteita tuoden mahdollisimman tarkasti esille tuotteiden yksityiskohtia jotta ostaminen verkossa olisi helpompaa eikä virhe ostoja syntyisi

Molempien myymälöiden ohella kehitän verkkokauppaa koko ajan monipuolisemmaksi. Verkkokauppaan teen parhaillaan parannuksia jotka helpottavat asiakkaan asiointia. Kehitän verkkokauppaa ja kotisivujeni visuaalista ilmettä jotta voisin tarjota asiakkaille elämyksiä myös verkossa.

Dekomin Countryside myymälästä löytyy myös erilaisia sisustus tuotteita kuten kuvan tuote joka tulee Intiasta – tämä ihana säilytysboxi on alunperin tiilimuotti joka on ollut käytössä Intiassa tiiliä tehdessä.

Muodin kuvauksia Dekomi Countrysiden puutarhassa
Toisinaan etsin mielenkiintoisia kuvauspaikkoja kuten tämä 15 minuutin ajomatkan päässä oleva Hawkhillnature joka ihastutti hiljaisella ja harmonisella ympäristöllään.
Tuote: Kotimainen iso lampaantalja/ Dekomi Countryside
Kuva; Timi Kukkaro/Mediakukkaro
Tämän syksyn ihana uutuus puutarhaan on pallon muotoinen aurinkokenno valaisin
Myymälätilan ympärillä kulkee iso terassi alue jossa esittelen tuotteita niiden oikeassa miljöössään. Kuvan Fatboy led valaisinta on saatavissa useassa koossa. Ne ovat tilaus tuotteita.
Kuva elokuussa 2020 avajaisten aikaan
Kuvan pellavamuoti on kotimaiselta valmistajalta.
Joulupuoti löytyy loppuvuodesta Dekomi Countrysidesta. Kuvan valolliseen köysikranssiin voit tehdä oman ilmeen lisäämällä siihen vaikkapa kuiva- tai tuorekukkaa. Kuvan vasemmassa laidassa on paikallista kotimaista sisustus taidetta yritykseltä KOTI+TAIDE

Tavoitat edelleenkin meidät myös tutussa Linjaportin myymälässä. Keskustan myymälän valikoimissa on naisten muotia.

AUKIOLOAJAT UUDISTUVAT

Dekomi , Tuusantie 1: KE 10-18

Dekomi Countryside TO-LA 10-18, muina aikoina; soita 045 6730412/ Merja

Ylläolevien aukiolojen lisäksi pidän ILTA- ja SUNNUNTAISHOPPAILUJA useasti viikossa.

Tervetuloa myymälöihin ja verkkokauppaan nauttimaan uutuuksista sekä ideoista!

Kiitos asiakkailleni Dekomi Countrysiden ensimmäisestä vuodesta!

Merja