Dekomi 21 vuotta

Dekomi Countryside myymälässä on useita huoneita ja valikoimiin valitsen pieniä sarjoja jotta valikoima pysyy mielenkiintoisena ja tiheästi vaihtuvana

Dekomi Countryside

Tein isoja muutoksia toimintaani 2020 vuoden aikana. Isot muutokset syntyivät asiakkaita kuunnellen. Dekomin pihamyynnit Oinasjoen maalaismaisemissa olivat suosittuja keväällä 2020 jolloinka myymälöiden sisätiloja haluttiin vältellä. Laitoin kotini alakerran elokuussa myymäläksi ja muutin itse yläkertaan. Dekomin päämyymälästä tuli Dekomi Countryside mikä kuvaa hyvin myymälän sijaintia. Jätin pienen muodin myymälän entisiin tiloihin Tuusantielle Nummelan keskustaan. Oinasjoella sijaitseva päämyymälä on elämyksellinen jossa kaunis luonto on läsnä.

Valikoimista löytyy myös kotimaisia sekä lähi tuottajien tuotteita. Olen lisännyt yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa.
Yhteistyö yrittäjä siskojen kanssa on tiivistä. Toinen luotsaa yritystä Lili Lifestyle ja yhteistyömme on ollut tärkeä voimavara koko yrittäjyytemme ajan. Toisen siskoni kanssa teen yhteistyötä hiilineutraalisuuden eteen, hänen yrityksensä Visoko luo arvoa tuomalla kestävän kehityksen ja vastuullisuuden liiketoiminnan ytimeen.

Kanta-asiakkaille kiitos

Dekomille on muodostunut kanta-asiakkaat vuosien varrella. Tämä on kantanut Dekomin vaikean vuoden yli. Olen kiitollinen kaikille kanta-asiakkailleni menneestä vuodesta ja haluan palvella teitä jatkossakin kehittäen toimintaani toiveitanne kuunnellen.

Asiakkaat ovat viihtyneet Dekomi Countrysiden elämyksellisessä myymälässä
Valikoimiin olen valinnut tuotteita jotka soveltuvat hyvin kotoiluun sekä kotitoimistoon

Verkkokauppa ja myymälä kokonaisuutena

Vuosi on mennyt niin että liikkumista on rajoitettu joko itsekseen tai hallituksen toimesta. Koko vuoden ajan olen panostanut verkkokauppaan. Verkkokauppa ja myymälä onkin yhdistynyt kokonaisuudeksi joka palvelee asiakasta monessa kanavassa. Verkkokauppa on ollut hyvä ja toimiva näyteikkuna myymälään.

Dekomi Countryside myymälä ja terassi puutarhan kanssa antavat myös verkkokaupalle hyvät puitteet tuotteiden esittelyyn ja kuvauksiin
Puutarhassa ulkokalusteet, valaisimet ja ulkoruukut saadaan luontevasti esille.
Myös sisustus tuotteissa löytyy kotimaisia tuotteita. Kuvan kotimainen lampaantalja tuo lämpöä ja ilmettä terasseille

Countryside puutarha

Asiakkaat ovat innostuneet Dekomi Countryside puutarhastani jonka olen yli kahdenkymmenen vuoden ajan muuttanut helppohoitoisemmaksi. Puutarha on rakennettu niin että se on läpi vuoden kaunis ja harmoninen. Asiakkaille tarjoan puutarhan konsultaatiota Dekomi Countryside puutarhan henkeen.

Erilaisten havujen ansiosta Dekomi Countrysiden puutarha on kauniin harmoninen kaikkina vuodenaikoina

#dekomi21 #dekomi #dekomicountryside #dekominverkkokauppa #vastuullisuus #muoti #sisustus #puutarha #safetyfirst

Valoisaa kevättä

Merja