Asiakkaana olet minulle tärkeä – Tervetuloa asioimaan turvallisesti

ASIAKASYSTÄVÄLLISTÄ

Vuosi on kulunut siitä kun laitoin Dekomin ja Triplan WOW Lifestyle myymälän ovet kiinni yli kolmeksi kuukaudeksi. Tänä aikana kehitin erityisesti verkkokauppaani ja pidin Pihamyyntejä maalaismaisemissa kotini puutarhassa. Maailma muuttui hetkessä. Olimme kaikki uusien asioiden edessä ja opimme uusia tapoja selviytyä vaikeasta tilanteesta. Vuosi on muuttanut toimintatapoja. Olen rakentanut valikoiman asiakasystävällisesti toimimaan virtuaalisten apuvälineiden avulla. Isot messut ja showroom käynnit ulkomailla ovat jääneet väliin. Valikoiman olen muuttanut asiakkaitani tähän hetkeen paremmin palvelevaksi.

Myymälässä on laajat tilat jotka koostuu useista huoneista

Uutuuksia saapuu myymälään viikottain

AVARAA TILAA JA ELÄMYKSIÄ

Ostoskäyttäytyminen on muuttunut vallitsevan tilanteen mukaiseksi. Useammat tekevät töitä etänä ja kotoilu on lisääntynyt. Juhlia ei juurikaan ole vietetty vuoden aikana eikä hetkiin tulla viettämään. Syksyllä avasin isomman elämyksellisen myymälän kotini alakertaan. Myymälä koostuu useasta huoneesta sekä isosta puutarhasta ja voin tarjota turvallisen ja elämyksellisen ostosympäristön.

Esittelen tuotteita myös kauniin luonnon keskellä isossa puutarhassani
Puutarha ja puutarhan hoito on lähellä sydäntäni ja se näkyy valikoimissani – valikoimissa on säänkestäviä ruukkuja Lechuzalta sekä Elholta ja erilaisia kasveja puutarhaan sekä ulkokalusteita Fatboylta ja grillejä Eva Sololta

TURVALLISTA ASIOINTIA

Terveys on meille tärkeä asia – kun haluat piristää päivääsi teen kaikkeni että toimintani on turvallista sinulle asiakkaanani. Myymälöissä huolehdimme turvallisuudesta käyttämällä ja suosittelemalla maskia, huolehtimalla pintojen puhtaudesta ja käsihygieniasta sekä turvaväleistä sekä tuulettamalla tiloja. Käytän myymälöissä säännöllisesti myös Lampe Bergerin huoneilman puhdistajaa. Dekomi Countrysidessa tuotteet esitellään väljästi ja myymälä koostuu useasta huoneesta. Kevään edetessä tuotteita löytyy myös puutarhasta sekä isolta ulko terassilta.

Kevään edetessä myymälä laajenee terassille ja puutarhaan
Hiljainen ja kaunis luonto ympäröi Dekomi Countryside myymälää

JOUSTAVAT AUKIOLOAJAT

Asiakkaille tarjoan mahdollisuuden tulla aukioloaikojen ulkopuolella myymälöihin – vältät kontaktit ja tilat on puhdistettu sinua varten ennen tuloasi. Verkkokauppa tilauksesi voit noutaa myös ilman kontaktia; Dekomi Countrysidessa koputa oveen ja Dekomissa koputa ikkunaan ja tuon tilauksesi ulko ovelle.

Dekomi Countrysidessa koputa oveen ja Dekomissa koputa ikkunaan ja tuon tilauksesi ulko ovelle


Valikoimissamme on vaihtuva valikoima muotia ja sisustusta
Valikoimiin tulee pieniä sarjoja jotta valikoima on mielenkiintoinen ja tiheästi vaihtuva

Kun haluat piristystä päivääsi – soita minulle rohkeasti ja tavataan myymälässäni turvallisesti 045 6730412/ Merja

Valoisaa ja turvallista kevättä

Merja